Čo je nové v našej brankárskej rodine? Neváhaj a pozri sa!

Ahojte športovci!

Sem priebežne umiestňujem zaujímavé články a novinky o nás a našich akciách a konanie tréningov, prednášok a kempov. Skroluj nižšie a čítaj.

Prajem vám pekný deň.


Chystáme pre vás elektronickú knihu pod názvom "Tajomstvá úspešného hokejového brankára".

E-kniha obsahuje podrobný návod na to, ako sa stať úspešným brankárom, vrátane tipov na tréning, stravovanie, mentálnu prípravu a správnu výstroj. E-kniha je atraktívne navrhnutá s množstvom obrázkov a príkladov z reálneho života.


OZNAM:

Ahojte, tu máte k dispozícii "zľavový kupón" s 50% zľavou na náš tréning!

Môžete si ho stiahnuť kliknutím na tlačítko vyššie - "STIAHNUŤ ZĽAVA50.pdf" a vytlačiť a priniesť na tréning alebo ukázať vo vašom mobile.

Ďakujem za dôveru a teším sa na vás na ľade, alebo v gyme.




OZNAM:

🙋‍♀️ Ďakujem hokejbalovému brankárovi Antonovi Osvaldovi za prístup k včerajšiemu off-ice tréningu na futbalovom ihrisku v Moste pri BA.💪👨‍🦱🙏


✅ Po rozcvičke s padákom 🪂 a po strečingu 🤸‍♀️ sme sa zamerali na rýchlosť reakcie pri cvičeniach s tenisákmi. 🎾🎾🤹‍♀️👁👁
✅ Acyklickú rýchlosť sme pocvičili na "atl.rebríku"🦶🦶🪜
✅ Nakoniec sme si zahrali "ragby" 1-1 v kruhu s 2-mi rôzne ťažkými loptami ⚽️🏀🤼‍♀️ a vystrečovali sa s rolkou. ⚫️💪🦵


OZNAM:

V pondelok 17.01.2022 sa koná tréning brankárov na zimnom štadióne v Petržalke o 10h. Zraz je pol hodinu pred ľadom, rozcvička 15min., prezlečenie 15min. Na ľade si precvičíme špeciálny brankársky power-skating, pohyb v bránkovisku, čítanie hry, základné presuny a samostatné nájazdy.
Max. 3 brankári na jedného trénera za poplatok 20€
Prídite si zamakať.) 


Tešíme sa na Vás! 🥅 🏒



Príspevky:

Gymnastický tréning pre brankárov/ky v našom Gyme si dnes vyskúšala šikulka "Simonka Švačová"! Po rozbehaní a atletickej rozcvičke sme popracovali na acyklickej rýchlosti na atletickom rebríku a prebehli si všetky náradia (kladina, hrazda, kruhy, bradlá a airtrack) a zakončili tréning statickým strečingom a posilovacím cvičením!

Čo chystáme?

05.04.2024

Kurz "Hokejová škola brankára" je komplexný program určený pre brankárov všetkých úrovní, od začiatočníkov až po pokročilých, s cieľom pomôcť im pripraviť sa na náročnú hokejovú sezónu. Kurz sa zameriava na rozvoj fyzickej aj mentálnej stránky brankára, s dôrazom na nasledovné oblasti:

googleb0896aea7148cc75.html